Crufts 2016

125 year of Crufts at Kykado Dalmatians10 maart 2016
Het is dinsdagmorgen 8 maart en we zijn weer bepakt en bezakt en klaar om naar Engeland te gaan. Het is alweer de 3e keer dat we met Kayo meedoen aan Crufts maar nu in de Veteranen klasse omdat meneer een jaartje ouder is geworden ;-) Lara blijft bij oma en bij de kat Lana, we zijn heel benieuwd hoe dat zal gaan.

We hebben mooi weer en het is rustig onderweg en rond 3 uur zijn we in het hotel. Meestal zitten we in een Travelodge hotel waar Kayo altijd veel bekijks heeft en de nodige aandacht krijgt. Woensdag hebben we een lekkere relax dag en zijn we wat gaan touren om vervolgens Nancy en Devina "KYKADO Devina" te verwelkomen in ons hotel. We hebben gezellig samen gegeten en ons voorbereid op Crufts wat voor Nancy en Devina de eerste keer is. Donderdagmorgen is het vroeg uit bed omdat Kayo in de Veteranen klasse staat en die als eerste begint willen we op tijd in de hal zijn. 

Het is toch altijd een heel bijzonder gevoel om op Crufts te staan en om op het groene tapijt te lopen ;-) Kayo vond het geweldig om weer in de ring te staan en deed enorm zijn best !!! Het resultaat was dat Kayo 1e werd in zijn klasse whoehoe !!! Super trots op ons Pojke !!

En toen begon het op te schieten voor Nancy !!! Nancy en Devina stonden in de Post Graduate klasse waar maar liefst 24 teven in stonden... Nadat iedereen gekeurd was ging de keurmeester selecteren en Devina werd geselecteerd bij de laatste 8 !!! Nou, wij al super trots :-) ....en toen ging de keurmeester plaatsen ....Nancy en Devina werden 1e in hun klasse !!! Wat een resultaat !!! We zijn een ontzettende trotse fokker :-)

Daarna was het nog even shoppen en wat eten en toen weer terug richting ons hotel. Natuurlijk hebben we in het hotel onze mooie resultaten gevierd met een glaasje wijn ;-)  's Morgens weer vroeg opstaan om verder op pad te gaan en afscheid genomen van Nancy en Devina die nog een paar dagen in Engeland bleven. 
Bij oma Lara weer opgehaald en het was super goed gegaan met Lara en Lana :-) En dan maandag gewoon weer aan het werk ....gelukkig hebben we de foto's nog hihihi

De keurverslagen van Kayo en Devina
1. ch/int/nl/bel/nord/ger. Ch. Solbo's Kayo
B/ spotted dog, super head, correct depth of brisket, 
so well-muscled up, powerful action just flew around the ring, 
hard to believe he’s a veteran.

1. Kykado Devina
A lovely liver bitch, with attractive head, framed by nice ears,
good level topline, correct bend of stifle, 
put In a good performance to win this class moved with a long reachy stride.

Klik op de 1e foto voor de slideshow

  • crufts-2016-01
  • crufts-2016-02
  • crufts-2016-03
  • crufts-2016-04
  • crufts-215
  • z99

Int. Ch. Solbo's Kayo & zijn dochter Kykado Devina NJK